Over ons

Bakker Infratechniek voert duurzame infrastructurele projecten uit in Nederland met gespecialiseerde werkzaamheden als: railinfa, groenvoorzieningen, bodemsaneringen en multidisciplinaire werken.

Neem contact op
Onze diensten

Bakker Infratechniek heeft alle disciplines in huis om infra-projecten aan te pakken. We bieden een totaalconcept, waarbij u als opdrachtgever contact heeft met een aanspreekpunt en samenwerkt met een vast team.

Diensten
LAATSTE NIEUWS
BRL7000 is weer binnen!Lees bericht
Bakker Infratechniek

Bakker Infratechniek voelt zich maatschappelijk betrokken en dus mede verantwoordelijk voor de openbare ruimtes en inrichting van Nederland. Lange termijn en duurzame oplossingen zijn onze bijdrage. Bakker Infratechniek onderneemt veilig en duurzaam,  zowel als hoofdaannemer als onderaannemer. We beschikken over NEN-EN-ISO 9001 en VCA**. Voor het uitvoeren van bodemsaneringen zijn we in het bezit van BRL7000 en hebben we het KIWA-certificaat voor het verwijderen en saneren van HBO-tanks. We werken graag samen met andere partijen, zowel in- als extern, en bieden een totaalconcept waarbij u als opdrachtgever met één aanspreekpunt te maken heeft.

MVO

Bakker Infratechniek adviseert opdrachtgevers proactief als het gaat om duurzaamheid en milieutechnische aspecten bij infra projecten. Dat doen we vanuit een oprechte maatschappelijke betrokkenheid. Bakker Infratechniek werkt zoveel mogelijk met duurzame materialen en milieuvriendelijke producten. We zijn in het bezit van ISO-9001 en 14001, VCA** gecertificeerd en gekwalificeerd bodembeheer BRL SIKB en SIKB7000. Daarnaast bezitten we het CO2-bewust Certificaat niveau 3 van het handboek CO2-Prestatieladder.